Informasjon

DarkLight laserspill er grunnsteinen i vår aktivitet.

For mange er DarkLight synonymt med laserunderholdning og vi svikter naturligvis ikke. Her får du på deg en vest med lysende treffpunkter og et medhørende våpen som skyter ufarlige laserstråler. Etter en runde med informasjon om hvordan spillet fungerer slippes dere til i en stor arena full av lyseffekter, dundrende musikk og røyk. Vi garanterer et adrenalinkick av de sjeldne!

Utstyr

Vårt Laserspill-utstyr er hentet fra DarkLight Development Ltd. i England. Vi har et komplett versjon 5.0 laserspillutstyr med 16 operative vester, 3 Game Enhancement Modules (GEM) og medlemsdatabasesystem. Vi har også èn V7 vest å prøve ut.

Arena

Vi mener dette er vår beste arena så langt, og det med god margin! Vi er super fornøyd med det vi har klart å utvikle så langt. Vi har nesten 300 kvadratmeter med arena som vi har klart å fylle med nærmere 138 meter vegger.

Arenaen vår består av 2 baser, 2 broer, tema-områder, trange ganger, og flere snikskytter tårn. For de litt mer snikende spillerne har vi flere mørke hjørner og avstikkere hvor du kan gjemme deg.

Vi har utviklet arenaen med mange spillmoduser i tankene. Den er laget for å støtte alt fra solo- og team basic, til infected, battle royale, og team base.

Et overblikkskart over arenaen